SH

Snickeri

Garantier

Vi på SH Snickeri AB utför snickeriarbeten med fläckfritt resultat varje gång. Det kan vi lova genom de garantier som vi alltid följer vid varje nytt arbete. Med erfaren och kunnig personal, uppdaterad maskinpark och ett hårt arbete med service och kundkontakt kan du alltid lita på att du får bästa möjliga resultat av oss.

Yrkesskicklighet
Alla våra snickare har en gedigen utbildning inom yrket och lång erfarenhet av branschen. Vi ser hela tiden till att kontinuerligt lära upp nya talanger inom området för att ta över när de mest erfarna slutar. På så sätt garanterar vi en konstant hög kvalitetsnivå i alla våra arbeten. Vår erfarenhet tar vi med oss i varje arbete, så att du som kund alltid vet att du får bästa möjliga resultat.

Material
För att utföra ett bra arbete krävs att man arbetar med ett bra grundmaterial. Vi på SH Snickeri AB använder oss bara av det bästa inom trä, metall och glasfiber för att kunna garantera en hög kvalitet i alla våra arbeten. Vi använder oss också av en uppdaterad och högteknologisk maskinpark, samt uppdaterade verktyg för att alltid kunna genomföra våra arbeten på bästa sätt.

Service
Vi erbjuder en professionell snickarservice på kort tid till låg kostnad. Samtidigt är vi mycket måna om vår kundkontakt, speciellt eftersom dina önskemål som kund i så hög grad styr vår verksamhet. Därför är flexibilitet och lyhördhet nyckelord i vår service. Vi ser till att ha ett gott bemötande och en god kommunikation från första kontakt till färdigt resultat.