SH

Snickeri

Finsnickeri

Bra lösning

SH Snickeri AB är ett snickeri i Stockholm med ett brett utbud av tjänster. Vare sig det är finsnickeri för gamla möbler, en ny inredning för restaurangen eller en hel konferensvägg till företaget så kan vi hjälpa dig. Allt arbete utförs av yrkesproffs med lång erfarenhet i branschen och vi lämnar alltid en kvalitetsgaranti på våra arbeten. Kontakta oss för att få reda på mer.

Vi tillverkar specialsnickeri, finsnickeri, möbelsnickeri för alla ändamål. Vi tillverkar och designar alla typer av inredning till företag, offentlig miljö och privatpersoner. Exklusiva och måttanpassade kök, bokhyllor, garderober, receptionsdiskar, badrumsmöbler, kontor, butiksinredning, trappor och möbler mm.

Finsnickeri

Vi på SH Snickeri AB kan utföra alla typer av detaljsnickerier och måttbeställda möbler för hem, men även förstås företag. Hyllor för hall och kök, vinskåp, bänkar och skänkar, sängar och bord. Egentligen är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad vi kan göra. Vi hjälper gärna också med designlösningar för hem eller företag, så att våra arbeten sätts i rätt miljö.

Större Projekt

Självklart kan vi också arbeta med större projekt. Trappor, diskar och entréer till hem, restauranger, butiker och andra företag. Vi arbetar med hela inredningar och kan bygga väggar för konferens, avskiljning eller nybygge. Alla arbeten kan måttbeställas och anpassas efter rådande miljö och speciella önskemål. Kontakta oss för att få reda på mer.

Specialsnickerier

SH Snickeri AB är experter på specialbeställda snickeriarbeten. Vi kan, genom användande av tekniska och moderna metoder, anpassa produkten efter noga uppställda föreskrifter. På så sätt kan vi leverera precis det snickeriarbetet du eller ditt företag behöver. Det kan röra sig om modeller och mallar på större projekt, skyddshöljen i glasfiber eller förvaringslådor med specifika kravmallar. Kontakta oss för att få reda på mer och för att diskutera dina behov.